Haliucinacijos garantuotos – Spalvoto vandens čiaupas

April 20, 2008

Ko gero britai sugalvojo būdą, kuris vizualiai leidžia nustatyti vandens temperatūrą ir apšviesti virtuvę šokių salės spalvomis,

Šis mažas prietaisas įtaisomas prie visų rūšių vandens čiaupų ir paleidus vandens srovę šviečia spalvomis simbolizuojančiomis šaltį bei karštį (mėlyna ir juoda atitinkamai), todėl apsinešė lengvais nelegaliais narkotikais būkite ypač atsargūs, kadangi efektas turėtų būti įspūdingas.

Skelbiama, kad šis virtuvės/vonios kambario patobulinimas atlieka ir socialinę funkciją – perspėja apie ypač pavojingą temperatūros lygį, taip sumažinant nudegimų skaičių vaikų tarpe.
Kadangi aparatas šviečia iškart paleidus vandenį  ir tik dvejomis spalvomis, liko neaišku kokiu principu  bus pranešta  apie labai karštą vandenį – gal švies stipriau? (video 1, video 2)

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Kb-XpYSgo-k&e]

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=b9JyAp-O4tI&e]

Taip pat įdomu kokia spalva švies šiltos (neutralios) temperatūros vanduo ir apskritai kas bus supiršus pastarąjį su mano lašuojančiu  tarybiniu  čiaupų.
Prietaisas gyvuoja maitinamas keturių LR44 elementų, o šviečia pasitelkus LED technologiją ir kainuoja £15 (apie 65 litus)

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar