Pasaldink savo dieną – Originaliausių tortų sprendimai

February 15, 2009

Viena namų (tikėkimes) šeimininkė ne per seniausiai iškepė visomis gėjų vėliavos spalvomis švytintį tortą. Prisipažinsiu, pamačius jį galvoje pradėjo suktis visokios E raidelės, chemijos ir užterštumai, bet… pamiršt negaliu, smalsumas paragauti – viršesnis.

Smagu ir tai, kad pateiktas šio tortuko gaminimo receptas. Jam prireiks šio to keisto. Pvz., torto miltelių, visokiausių spalvotų želinių maisto dažų, Sprite, ir jokių kiaušinių, jokio aliejaus, vandens bei jokio sunkaus darbo, su kuo asocijuojasi tortų gamyba. Pusės šių parodytų produktų mūsų parduotuvėse mačius nesu, bet jei kas pastebėjote, prisipažinkite.

Taigi viską sumaišome nurodytomis proporcijomis ir tam tikra tvarka, palaukiam kol sustings, ir vuolia, valgome šitokį gražų vaivorykštinį margą arba aptepame kaip nurodyta papildomomis priemonėmis. Man labiau patinka šitas paprastasis margasis variantas be to futuristinio aptepimo, bet čia jau skonio reikalas.

Dar daugiau netikėtu tortų sprendimų siūlo visiems gerai žinomas foto kanalas. Čia į paieškos lauką įvedus „Cake“ išmeta tokių variantų, kokių akyse nebuvau regėjusi, tad bespoksant nepajutau kaip trys valandos į tokius grožius bežiūrint dingo. Vienintelis pastebėjimas – tortų mados šiuo metu turbūt kinta nuo siaubo filmų elementų iki tradicinių visiems gerai žinomų personažų iliustravimo.

Sukate galvelę kur rasti kažką panašaus ir originalaus savo šventei? Žinau vieną visai neblogą įmonę, gaminančią tortus pagal užsakymą, keli jų gaminiai būtent aukščiau ir pademonstruoti, teko ragauti ir pačiai. Tai – „Beatričės saldumynai“ (admin. pastaba: tebūnie nemokama reklama). Nusiųskite daikto, kurį norite kad pagamintų, foto, paskambinkite detalesniam aptarimui, ir skanaus! Vienas kg šio džiaugsmo kainuoja apie 40 Lt, bet 20-iai žmonių dviejų kg bus per akis, o nuostaba – garantuota.

>>> Pramoga akiai, džiaugsmas skrandžiui – Sakurako Kitsa’os maisto delikatesai

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar